El Quadis CNM tanca la lliga pensant ja en la fase d'ascens dels dies 27 i 28

En partits intranscendents per a l'equip mataroní van perdre contra Errenteria i van derrotar el Burgos

Tennis Taula  Quadis CNM - Errenteria

El cap de setmana passat va finalitzar la fase regular de la lliga de Divisió d’Honor de tennis taula amb dos partits intranscendents per a l’equip del Quadis CN Mataró, que ja estava classificat per a la fase d’ascens. Una fase d’ascens que, recordem-ho, l'equip que prepara Flora Khassanova disputarà a les instal·lacions del CN Mataró els dies 27 i 28 d’abril.

Tennis Taula  Quadis CNM - Errenteria

El dissabte van perdre contra Errenteria per 2 a 4. Aquest equip s’ha reforçat amb Bojan Milosevic i acaba entrant a fases. Els dos punts locals els van aconseguir Yordi Jason Ramos i Xavier Peral, completant l’equip Arnau Pons.
El diumenge contra Universidad de Burgos van guanyar per 4 a 3.  En individuals van guanyar Peral (2) i Ramos (1), i en el de dobles Peral i Pons van sumar el punt del triomf.

La classificació final ha estat: Irún B (que no pot jugar fases) 38, QUADIS CN MATARÓ 34, Olot 30, Errenteria 28, Badalona 26, CN Sabadell i Burgos 24, Borges B 20, Torrelavega 18, L’Escala 14, Peñaskal 6, Valladolid 2.

De l’altre grup es classifiquen Leganés, Alicante i Móstoles. La setmana vinent tindrem ocasió de parlar del sistema de joc de la fase d’ascens on el Quadis tindrà dues oportunitats d’assolir l’ascens.