Clara superioritat del CN Mataró a la Superlliga femenina (4-0)

El Tennis Taula femení derrota amb contundència el Collosa de Valladolid

El passat dissabte dia 8 de gener l’equip femení del CN Mataró Quadis va rebre el Collosa de Valladolid, en partit ajornat en el seu dia i corresponent encara a la primera volta. L’equip mataroní demostrant un excel·lent estat de forma es va desfer per 4-0 d’un equip de la zona mitjana de la taula classificatòria.

Gàlia Dvorak va començar amb una brillant victòria davant Bi Rong Gu per un ajustat 3-2, Wu Xue va ampliar l’avantatge desfent-se amb comoditat de Janina Kokunina per 3-0 i també per 3-0 Asya Kasabova va derrotar Maria Martín establint el 3-0 al final dels individuals.

El doble format per Kasabova i Wu Xue va derrotar per 3-1 a Bi Rong Gu - Kokunina i va tancar el matx deixant el resultat en un explícit 4-0.

A falta del partit ajornat entre Cartagena i La Zubia, que previsiblement s’emportaran les murcianes la classificació al final de la primera volta és aquesta:
Cartagena i CN MATARÓ QUADIS 12
Vic 10
Collosa Valladolid i Calella 6
Bagà i Elx 4
La Zubia 0

Recordem que l’equip mataroní a més ja ha jugat un partit de la segona volta, en el qual va derrotar el Bagà, i per tant la seva puntuació actual ja és de 14 punts i de moment és líder de la competició, a l’espera que el Relesa Cartagena anivelli el nombre de partits jugats.