El Quadis CNM és nou líder de la Divisió d'Honor de tennis taula

L'equip mataroní ha guanyat tres partits durant el cap de setmana al País Basc

Tennis Taula Quadis CNM - Badalona

L'equip masculí de tennis taula del Quadis CN Mataró tenia un cap de setmana molt intens al País Basc, amb tres partits en dos dies, i l'ha superat de forma totalment satisfactòria, ja que ha obtingut tres triomfs que l'han situat al capdavant de la classificació del grup 1 de la Divisió d'Honor, ja amb un peu a la fase d'ascens a la Superdivisió Estatal.

Va començar el periple a Bilbao el dissabte al matí i allà va superar el Peñaskal per 2-4, amb dos punts de Xavier Peral i un de Clement Chobeau i Yordi Jason Ramos.
El dissabte a la tarda es van desplaçar a Irun, on l'esperava el líder del grup l'Irun Leka Enea B. En un gran partit l'equip mataroní que prepara Flora Khassanova va guanyar per 3-4, gràcies al triomf en el doble de Peral i Chobeau després de cinc sets emocionantíssims. Abans el francès Clement Chobeau havia guanyat els seus dos individuals i Xavier Peral un.
Finalment el diumenge al matí el Quadis CN Mataró va guanyar a Errenteria per 2-4. Els punts mataronins, com en el primer partit van ser dos de Peral, un de Chobeau i un altre de Ramos.

La classificació queda així: QUADIS CN MATARÓ 28 (en 17 partits dels 22 que té el campionat), Irun B 26 (en 16), Olot 22 (en 16), Burgos 20 (en 15), Badalona 18 (en 16), Borges 18 (en 18), Errenteria 16 (en 14), CN Sabadell 16 (en 16), L'Escala 12 (en 16), Torrelavega 12 (en 18), Peñaskal 6 (en 18), Valladolid 2 (en 16).
El pròxim cap de setmana hi ha descans.