Gàlia Dvorak frega la medalla europea en dobles mixtos

En la prova individual va caure en la 1a ronda i en dobles femenina ho ha fet en la 2a

• Divendres, 21 Setembre 2018 09:53

La mataronina Gàlia Dvorak està participant en els Campionats d'Europa de Tennis Taula que s'estan disputant a Alacant.
En la primera competició que va intervenir va quedar-se prop de la medalla, però es va quedar en els quarts de final en dobles mixtos, fent parella amb Álvaro Robles.
Van superar la parella italiana Bobocica - Vivarelli en primera ronda per 3-1 i després als britpanics Pitchford - Ho en la segona per 3-2,. Però en quarts de final van caure en cinc sets (2-3) davant el serbi Karakasevic i la lituana Paskauskiene, amb marcador de 9-11, 9-11, 13-11, 12-10, i 4-11.

180920TT_Dvorakmkxtes

En la prova individual Gàlia Dvorak, que havia entrat directament al quadre gran, va perdre en la primera ronda davant la austríaca Amelie Solja, que venia a la fase de grups, per 1-4 (5-11, 5-11, 12-10, 8-11, 8-11).

En la prova de dobles, fent parella amb Maria Xiao, van derrotar les franceses Gansier - Zarif per 4-3 en la ronda inicial i en la segona ronda s'han trobat avui divendres amb l'holandesa Li Jie i la polonesa Li Qian, una parella ben sorprenent per ser un campionat d'Europa, davant les quals no han tingut opcions i han perdut per un clar 0-4.