El Quadis CNM de tennis taula es queda a un pas de l'ascens a la Superdivisió

S'ha escapat en el partit de dobles de l'últim encontre de la fase celebrada a Pontevedra

L'equip de tennis taula del Quadis CN Mataró ha disputat entre dilluns i dimarts, a Pontevedra, la fase d'ascens a la Superdivisió Estatal. I com va passar la temporada passada l'ascens s'ha escapat en el darrer partit.

180508TT_PeralPontevedra

Derrota contra l'equip amfitrió, el Pontevedra per 4-1

Pel fet d'haver acabat en primer lloc del seu grup a la fase regular l'equip mataroní que prepara Flora Khassanova, tenia una primera opció d'ascens directe en el matx que es va disputar ahir dilluns a la tarda contra l'equip amfitrió, el Tenis de Mesa Monte Porreiro de Pontevedra, el campió de l'altre grup.
Ja se sabia que seria difícil, perquè l'equip mataroní havia hagut d'anar sense el seu fitxatge estranger de la temporada, el libanès Dauud Cheaib, i només amb els tres  jugadors de la pedrera, Xavier Peral, Sergi Grau i Yordi Jason Ramos.
Al davant hi havia un equip amb dos argentins (Horacio Cifuentes i Nico Galvano) i un jugador de la seva pedrera Nacho Fernàndez, que van imposar la seva llei en els tres primers individuals.
En el quart Xavier Peral va fer un gran partit i va superar per 3-0 a Nico Galvano, que fins aquell moment només havia perdut sis partits durant la temporada, i va posar el 3-1.
En el cinquè Horacio Cifuentes va guanyar Yordi Jason Ramos per aconseguir l'ascens per a l'equip gallec.

El partit decisiu se l'emporta el Cambados per 4-3

Per altra banda van jugar Cambados i Alicante, amb victòria dels primers per 4-3 i després Cambados - Leganés també amb victòria gallega per 4-2. Això feia que el Cambados hagués de disputar avui la segona plaça d'ascens amb el Quadis CN Mataró.

El matx s'ha jugat a les 11 del matí i ha estat dramàtic. En els individuals ha començat guanyant Sergi Grau, però després han vingut tres derrotes, una de Ramos i dues de Xavier Peral. Una altra victòria de Sergi Grau i una de Yordi Jason Ramos han igualat el marcador a 3.
I la decisió definitiva de l'ascens s'ha decidit en els dobles. En aquest partit Xavier Peral i Sergi Grau han perdut per 3-0 davant Ruiz i Taboada. I per tant la segona plaça d'ascens ha estat per al Cambados.
 

Tennis Taula - Equip Quadis CNM