El Quadis CN Mataró a les fases d'ascens a la Superdivisió de tennis taula

Va guanyar els dos partits jugats a Granada i continua co-líder del seu grup a falta de dos partits

L'equip masculí de tennis taula del Quadis CN Mataró ja s'ha classificat matemàticament per a les fases d'ascens a la Superdivisió Estatal de tennis taula, després dels dos triomfs aconseguits en terres granadines el passat cap de setmana.

170613TT_EQUIPCNM

El dissabte van guanyar a les instal·acions de l'Huétor Vega per 2-4, amb dos punts guanyats per Sergi Grau i dos més per Xavier Peral. Va completar l'equip Yordi Jason Ramos. Cal destacar el triomf de Sergi Grau sobre Nikita Kirillov, que fins ara només havia perdiut 4 partits en tota la lliga.

Tennis Taula  Quadis CNM - Mediterràneo València

I el diumenge davant La Zubia es va repetir el resultat de 2-4 i també amb el mateix repartiment de victòries i derrotes. En aquest cas destacar el triomf de Xavier Peral sobre el número 1 dels granadins Dragos Antimir.

Tennis Taula Quadis CNM - Alicante

L'equip que dirigeix Flora Khasanova és co-líder, empatat amb l'Alicante TM, a 34 punts, per davant de Mijas (28), Olot (22), Borges B, Badalona i Alzira (20), Hispalis (16), Huétor Vega (14), La Zubia (12), Ripollet (10) i Calella (6). Queden només dos partits (dissabte a casa a les 11 hores davant l'Hispalis i el diumenge a Borges) i per tant ja tenen una de les tres primers places assegurades i tornaran a jugar la fase d'asecns a la Superdivisió, com van fer la temporada passada.