Gàlia Dvorak recupera el títol estatal dotze anys després

La palista mataronina va guanyar a Almeria el seu cinquè títol absolut de tennis taula

170630TT_Galiacelebra

Durant aquesta setmana s'ha disputat a Almeria el Campionat d'Espanya de tennis taula i el dimecres la palista mataronina Gàlia Dvorak es va proclamar per cinquena vegada campiona d'Espanya absoluta. D'aquesta manera recupera un títol que no havia guanyat des de l'any 2005, quan tenia només 17 anys, i que en aquells moments ja era el seu quart títol consecutiu.

En el campionat disputat a Almeria va superar primer a Rebeca Pérez (Cantàbria) per 4-0, a l'ex-jugadora del Quadis Paula Bueno (Galícia) també per 4-0 a quarts de final, i a la catalana Sara Ramírez (Cartagena), per 4-2 a les semifinals, remuntant un 0-2 advers. A la final va derrotar Sofia Xuan Zhang (Calella) per 4-1, remuntant un primer set perdut per 9-11. Després va guanyar els quatre següents per 11-7, 11-8, 11-7, 11-8.

170630TT_Gàliaenjoc

A la competició de dobles també va pujar al podi. Fent parella amb Paula Bueno van superar Clasen/Lok per 3-0 i Alba Rodríguez/Sandra Giménez per 3-0, abans de caure en semifinals davant Sofia Xuan Zhang i Raquel Bonilla per 0-3.

Pel que fa a la competició masculina van actuar Xavier Peral i Yordi Jason Ramos, els dos jugadors del Quadis CN Mataró. A la prova individual van caure tots dos en 1/32 de final i a la prova de dobles van guanyar Chamorro/Sànchez de Madrid per 3-1 en 1/32 de final i van perdre davant Cabezas/Cantero de Murcia per 0-3 en 1/16 de final.