Gàlia Dvorak campiona de Catalunya i prop de la medalla al Mundial

Yordi Jason Ramos i els dos equips van assolir el bronze al campionat català

Aquest cap de setmana s'ha disputat, a Calella, el Campionat de Catalunya Absolut de tennis taula, i aquí ha estat la palista mataronina Gàlia Dvorak, que ara està jugant a la màxima categoria francesa amb el ALCL TT Gran Quevilly, equip amb el qual ha jugat aquesta temporada els quarts de final de la Champions. I la Gàlia, aquí formant part del CN Mataró, s'ha proclamat campiona de Catalunya absoluta superant a la final Alba Fernàndez del Calella per 3-0. També per 3-0 s'havia desfet abans d'Aina Mogas (Ripollet) en semifinals i de Nerea Garcia (Vic) en quarts de final.

170612TT_Gàliacampiona

La jove Cati Zamorano també va entrar al quadre final, superant la prèvia, i va cedir després d'un gran partit per 3-2 davant Alba Fernàndez, que seria la subcampiona.
En la competició per equips el Quadis CN Mataró amb Cati Zamorano, Mar Teodoro i Júlia Higueras, perdent davant Calella i Balaguer, en una competició reduïda a tres equips. I en dobles Cati Zamorano/ Irene Delgadillo i Júlia Higueras (Mar Teodoro van caure en quarts de final.

Gran actuació de Yordi Jason Ramos i de l'equip

En categoria masculina gran actuació de Yordi Jason Ramos que va arribar a semifinals perdent per 3-1 amb Joan Masip (L'Escala) que seria el campió, obtenint el bronze. Abans havia superat Adrià Fernàndez (Badalona), Martí Pelachs (Vilablareix) i Roger Blanco (Vilafranca).

Toni Prados va arribar a 1/4 de final on va caure davant Oriol Monzó (Borges) que seria el subcampió. Xavier Peral i Sergi Grau van superar la primera ronda i van caure a 1/8 de final.
I en dobles Xavier Peral /Yordi Jason Ramos i Toni Prados/Jordi Fradera van caure en quarts de final després d'haver superat la primera eliminatòria.

170212TT_EquipCNM

També gran actuació de l'equip del Centre amb Yordi Jason Ramos, Xavier Peral i Sergi Grau va aconseguir el tercer lloc superant el Borges B per 3-1. Abans, a semifinals, havien perdut davant L'Escala per 2-3. A la prèvia van guanyar Falcons Sabadell, Lluïsos de Gràcia i Ripollet, tots tres partits per 3-0.

Gàlia va fregar la medalla al Mundial en dobles mixtos

A principis d'aquest mes de juny es va celebrar, a la ciutat alemanya de Dusseldorf, el Campionat del Món de tennis taula i allà hi va ser present la mataronina Gàlia Dvorak, entre els set jugadors seleccionats per la Federació Espanyola.

En categoria femenina la Gàlia Dvorak va superar l'alemanya Yuan Wuan, per 4-1, però a la segona ronda (1/32 de final) va perdre davant la txeca Dana Cechova per 2-4.

En la competició de dobles, formant parella amb Maria Xiao van guanyar la parella argentina Codina/ Kaizoji per 4-0 i després van perdre a setzens de final davant les hongareses Madarasz/Pergel per 2-4.

170612TT_Dvorkadobles

En la competició on la Gàlia va estar més a prop de les medalles va ser en dobles mixtes, una especialitat que serà olímpica a Tòquio 2020. Formant parella amb Álvaro Robles van superar els egipcis El-Beial/Helmy per 4-1, la parella de Hong Kong, Ho/Lee per 4-3, i una altra parella egípcia, Assar-Meshref per 4-1. A quarts de final, van perdre davant la parella de Xina Taipei, Chen-Cheng, per 4-0.