El Quadis CNM de tennis taula ja té les fases d'ascens a la mà

Va guanyar un important partit a València davant el Mediterráneo

L'equip del Quadis CN Mataró de tennis taula, que està jugant a la Divisió d'Honor Estatal després del seu descens la temporada passada de la Superdivisió Estatal, està en disposició de poder intentar altra vegada el salt a la màxima categoria, ja que quan falta una jornada ja té el tercer lloc del grup assegurat, cosa que li dóna la classificació per a les fases d'ascens.

170212TT_EquipCNM

Aquest cap de setmana l'equip mataroní va jugar dos partits en terres valencianes amb resultats una mica sorprenents. El dissabte va perdre a Alacant davant un equip que estava per sota per 4-2 (punts de Sergi Grau i Yordi Jason Ramos), mentre que avui diumenge va guanyar a les instal·lacions del segon classificat, el Mediterráneo de València, al que va superar per 2-4 (amb 2 punts de Sergi Grau i 1 de Xavier Peral i Yordi Jason Ramos).

La classificació la dominen Helios i Mediterraneo amb 28 punts, seguits del Quadis CNM amb 24, Borges 22, Alicante i Hispalis 20 (tots dos amb un partit menys), Mijas 18, La Zubia 16, Ripollet 12, Maristas Huelva 10 i Cártama 0.

En la darrera jornada que es disputarà el 22 d'abril l'equip mataroní rep La Zubia i encara que perdés cap altre equip li pot prendre el tercer lloc, ja que tots els empats i triples empats li són favorables.