El Quadis CNM de tennis taula guanya el segon classificat

L'equip mataroní lluita per entrar a les fases d'ascens a la Superdivisió Estatal

L'equip de tennis taula del Quadis CN Mataró va obtenir aquest cap de setmana dues grans victòries a la Divisió d'Honor Estatal, que el situen de ple en la lluita per entrar a disputar les fases d'ascens a la Superdivisió Estatal.

El dissabte van derrotar per 4-2 el segon classificat, l'Helios de Saragossa, equip que fins ara només havia perdut dos partits. Xavier Peral i Yordi Jason Ramos van obtenir dos triomfs cadascun i Sergi Grau va completar l'equip.

El diumenge van superar per 5-1 el Borges B, amb dos triomfs de Xavier Peral i de Sergi Grau i un de Yordi Jason Ramos.

170212TT_EquipCNM

Fins ara Xavier Peral porta un 75% de victòries, Yordi Jason Ramos un 70% i Sergi Grau un 57%. I Toni Prados, que no va jugar, porta un 83% de triomfs.

L'equip s'ha situat en cinquè lloc amb 14 punts en els 12 partits jugats, en una classificació que domina el Mediterráneo de València amb 20 (13 partits jugats), seguit d'Helios 18 (en 12), Mijas 18 (en 14), Alicante 16 (en 13). A falta de 10 partits per disputar encara hi ha esperances d'entrar en un dels tres primers llocs que donen accés a les fases d'ascens.

Tennis Taula  Quadis CNM - Mediterràneo València

L'equip femení 10è lloc a la 1a Divisió

Per la seva part l'equip femení que, com bé és sabut, va renunciar a la Superdivisió, està jugant dues categories més avall, a la 1a Divisió, amb jugadores molt joves de la pedrera. Amb un equip que formen Cati Zamorano, Irene Delgadillo i Mar Teodoro estan situades en 10è lloc d'un grup d'onze equips, lluny de qualsevol possibilitat de poder pujar.