El Quadis femení cau davant el futur campió de la Superdivisió

El diumenge va guanyar a Saragossa

L'equip femení del Quadis CN Mataró va caure derrotat, com ja s'esperava, davant el Balaguer, que aquesta temporada té tots els números per fer-se amb el títol de la Superdivisió Estatal de tennis taula. L'equip balaguerí només necessita un triomf en un dels dos partits que li queden a casa seva, davant Calella i Irun, per ser el nou campió, i això sempre fàcil tenint en compte que fins ara només han perdut un partit en tot el campionat.

Tennis Taula Quadis CNM - Balaguer

L'equip balaguerí va mostrar tot el seu potencial amb la jugadora més destacada de la lliga, Tingting Wang, que ha guanyat tots els partits individuals, i es va imposar sense perdre cap partit, ja que en el primer on Gàlia Dvorak podia tenir opcions va acabar caient davant Yanlan Li per 2-3.

QUADIS CN MATARÓ 0-4 BALAGUER

Gàlia Dvorak - Yanlan Li 2-3
Cati Zamorano - Clàudia Cejas 2-3
Paula Bueno - Tingting Wang 0-3
Zamorano/Bueno - Tingting Wang /Yanlan Li 0-3

Victòria a Saragossa el diumenge

L'endemà l'equip del Quadis es va desplaça a Saragossa on va guanyar davant del penúltim classificat de la Superdivisió i amb els dos punts s'ha enfilat un lloc a la taula fins el 8è lloc superant el Vic. Destacar que el triomf decisiu el va obtenir al jove Cati Zamorano superant Alexandra Pop per 0-3.

SCOOL ZARAGOZA 3-4 QUADIS CN MATARÓ

Marina Terrado - Paula Bueno 0-3
Alexandra Pop - Gàlia Dvorak 0-3
Jin Zhang - Cati Zamorano 3-0
Terrado /Jin Zhang - Dvorak/Bueno 3-1
Terrado - Dvorak 0-3
Jin Zhang - Bueno 3-2
Alexandra Pop - Cati Zamorano 0-3

L'equip masculí perd davant el cinquè classificat

Per la seva part l'equip masculí jugava el diumenge al matí davant l'Irun, equip situat a la cinquena posició i que ha guanyat per 1-4 a l'equip mataraoní que, com se sap, ja ha perdut la categoria. Xavier Peral ha fet l'únic punt del Quadis i també ha fet un gran partit davant Borcic, l'estranger de l'equip basc.

QUADIS CN MATARÓ 1-4 IRUN

Xavier Peral - Borcic 2-3
Toni Prados - Palacios 1-3
Yordi Jason Ramos - Díez 1-3
Xavier Peral - Palacios 3-2
Yordi Jason Ramos - Borcic 2-3