El Quadis femení de tennis taula rep el possible campió

El Balaguer té el títol a la mà i succeiria el Cartagena

El dissabte a les 17 hores el Quadis CN Mataró de tennis taula rep el Balaguer al complex Joan Serra en un partit intranscendent per a l'equip mataroní que aquesta temporada, en no comptar amb jugadora estrangera, ha quedat molt lluny de la possibilitat de lluitar per les places de privilegi i té la permanència assegurada.

tt masc-alamo femení-irun

En canvi el partit és vital per a l'equip lleidatà que, si no ensopega, pràcticament assegurarà el títol i rellevarà el Cartagena. A les seves files destaca la presència de Tingting Wang que és la millor jugadora de la lliga i que ha guanyat els 31 partits individuals disputats. L'acompanyen Yanlan Li i Anna Biscarri.

El diumenge el Quadis anirà a Saragossa a buscar la victòria, molt més probable, contra el penúltim classificat, l'School Zaragoza.

L'equip masculí juga el diumenge a casa

Per la seva part l'equip masculí del Quadis, que ja ha perdut la categoria, juga el diumenge a les 11 hores, al complex Joan Serra, el penúltim partit de la Superdivisió Estatal  davant l'Irun, que és el cinquè classificat. La setmana vinent tancaran davant el campionat també a casa davant el Rivas madrileny.

Tenis femení-sabadell / tenis masculí-zaragosa