Gàlia Dvorak no passa el segon tall en el Preolímpic i va a la repesca

Ha caigut a 1/16 de final davant la millor jugadora del món no asiàtica de naixement

Avui la Gàlia Dvorak tenia la primera oportunitat de classificar-se per als Jocs de Rio, si hagués arribat als quarts de final de les rondes eliminatòries que iniciaven 64 jugadores, però no ha estat possible, ja que ha caigut als 1/16 de final davant l'alemanya Petrissa Solja, que és la número 13 del món i que és la millor jugadora no nascuda al continent asiàtic.

151002TT_Gàliaeuropeu

A la primera ronda eliminatòria jugada de bon matí ha guanyat a la luxemburguesa Sarah De Nutte per 4-2, en un partit que no ha estat pas fàcil, i amb parcials de 8-11, 11-7, 11-1, 13-11, 11-13, 11-8.
A la segona ronda, com diem, no ha tingut gens de sort en el sorteig i ha caigut davant Petrissa Solja per 1-4, després d'haver guanyat el primer set per 12-10 ha anat caient per 11-7, 11-8, 11-2 i 11-3.

El dijous s'han classificat vuit jugadores ja per als Jocs, i el divendres començarà la ronda de repesca on la mataronina tindrà una altra oportunitat, també complicada, ja que de totes les 56 jugadores no classificades es faran eliminatòries fins a obtenir 2 places més per als Jocs. En el primer partit a les 10 del matí s'enfrontarà amb la israeliana Nicole Trosman.
També hi seran Yanfei Shen, la xinesa nacionalitzada espanyola, que també ha caigut a la segona ronda, i Maria Xiao, que és nascuda a Barcelona però criada a Madeira i finalment nacionalitzada espanyola, que ha caigut a la primera ronda.