Gàlia Dvorak queda primera de grup al preolímpic

Demà es jugaran les rondes eliminatòries decisives a la localitat sueca d'Halmstad

Gàlia Dvorak, la jugadora de tennis taula del Quadis CN Mataró, continua amb bon peu al Preoímpic de Suècia que s'està jugant a la localitat d'Halmstad i on 76 jugadores europees lluiten per 10 places per als Jocs de Rio - 2016.

160304TT_Galia4

Avui en el tercer partit de la fase prèvia la mataronina, que està situada al lloc 105 del rànquing, ha guanyat a la polonesa Partyka, que tenia una millor posició al rànquing, ja que és la 76a del món. Però la Gàlia ha demostrat estar en un molt bon moment i ha guanyat per 4-2, acabant com a primera de grup, cosa que li pot donar d'entrada una millor rival a la primera ronda eliminatòria de 1/32 de final de demà dijous al matí.

En aquesta ronda hi entren les tres primeres de cada un dels 16 grups, fent un total de 48 jugadores, a les quals s'afegeixen les 16 millors per rànquing, entre elles la xinesa nacionalitzada espanyola Yanfei Shen. Això en principi vol dir que la Gàlia evita a qualsevol d'aquestes 16 i també a les guanyadores dels altres grups.
Demà mateix es disputaran els 1/16 de final i els 1/8 de final dels quals les 8 guanyadores ja tindran plaça per a Rio.

Les rivals de la Gàlia

A la primera ronda la Gàlia es trobarà demà dijous a les 9.30 amb la luxemburguesa Sarah De Nutte.
En cas de passar s'enfrontarà amb la guanyadora entre Petrissa Solja (ALE) i Debora Vivarelli (ITA). L'alemanya és una de les rivals més complicades que li podien tocar, ja que està situada en el lloc 13è del món i és la jugadora d'origen no asiàtic més avançada del rànquing mundial.
I a vuitens en el partit decisiu es trobaria amb la que quedi entre aquestes quatre jugadores: Renata Strbikova (Txèquia), Eva Odorova (Eslovàquia), Andra Todorovic (Sèrbia) i Tetyana Bilenko (Ucraïna).