Gàlia Dvorak participa en el Mundial de Malàisia

De moment Espanya ha perdut els tres partits que ha jugat contra grans potències

La mataronina Gàlia Dvorak és a Kuala Lumpur (Malàisia) formant part de la selecció espanyola que disputa el Mundial de seleccions a la màxima categoria.
De moment la selecció espanyola s'ha topat amb tres grans potències i no ha pogut guanyar cap partit. Completen la selecció espanyola Yanfei Shen (Cartagena), Xuan Zhang (Calella) i Clàudia Caymel (Vic).

160301TT_Gàliamundial

En el primer enfrontament, d'ahir diumenge, Espanya va caure davant Taiwan, o Xina Taipei, per 2-3. Gàlia Dvorak (que ara està al lloc 118 del rànquing mundial) va guanyar a Szu Yu (número 39) per 3-1, però després no va poder amb I Ching Chang (número 19) però fent un gran partit i caient per 2-3.
En el segon partit Espanya va perdre davant Romania per 0-3 i la Gàlia va perdre davant Daniela Dodean (número 65) per 0-3.
I en el tercer, disputat avui dilluns, ha perdut davant Hongria també per 0-3 i Gàlia Dvorak ha caigut davant Georgina Pota (número 38 del món) per 0-3.

Demà Espanya juga contra la gran favorita, la Xina i el dimecres contra Malàisia. A la competició hi ha quatre grups de 6 equips i l'objectiu d'Espanya és assolir la permanència.
Per fer-se una idea del que representa aquest campionat hem de dir que hi participen 80 països englobats en quatre categories, jugant tots a la mateixa instal·lació.