Els dos equips de tennis taula del Quadis perden a casa

Les noies van perdre el derbi davant el Calella 3-4, mentre que els nois van caure clarament 0-4 davant el San Sebastian de los Reyes

tt mataroEl femení del Quadis CN Mataró va perdre el derbi maresmenc de la Superdivisió Femenina després de cedir 3-4 davant el Suris Calella. El conjunt mataroní, que en els darrers anys s’havia emportat aquest “clàssic” de la màxima categoria estatal, va caure a casa en un partit molt intens on hi va haver punts espectaculars i emoció fins al final.

Les visitants es van avançar 0-2, però Gàlia Dvorak i els dobles igualaven el matx. Feher avançaria el Calella, però de nou Dvorak que va guanyar tots els punts que va disputar, va forçar el desempat. En el darrer punt Maria Pérez no va poder amb la xinesa Zhang i el Calella es va emportar el derbi.

QUADIS CN MATARÓ - SURIS CALELLA 3-4

Paula Bueno - Jessica Hernandez 0-3
Maria Pérez - Gabriela Feher 0-3
Gàlia Dvorak - Xuan Zhang 3-1
Bueno/ Dvorak - Feher(Zhang 3-2
Paula Bueno - Gabriela Feher 0-3
Gàlia Dvorak - Jessica Hernández 3-0
Maria Pérez - Xuan Zhang 1-3

Derrota clara del masculí

L'equip masculí del Quadis rebia el tercer classificat, el San Sebastián de los Reyes-Motorola i la superioritat es va veure ja des dels primers partits, malgrat que els mataronins sempre van estar lluitant cada punt. Els jugadors madrilenys, més fets i amb molta més experiència, van saber resoldre tots els partits jugats i es van emportar la victòria per un contundent 0-4.

QUADIS CN MATARÓ - SS REYES 0-4

Yordi Jason Ramos- Zheng Junge 0-3
Xavier Peral - Rafael Casares 0-3
Toni Prado - Carlos Franco 0-3
Xavier Peral Zheng Junge 1-3