Arrenquen les Superdivisions estatals de tennis taula

Aquest cap de setmana tenim tres partits a Mataró

Tenis Taula Masc-Fem

Aquest cap de setmana es posen en marxa quatre dels cinc equips que la nostra ciutat té a la màxima categoria estatal, i entre ells els dos que el Quadis CN Mataró té a la Superdivisió Estatal de tennis taula.

L’equip femení hi participa des de la seva creació la temporada 1999-2000 i per tant aquesta temporada arribarà a la 17a presència consecutiva a la màxima categoria de la que, recordem-ho, va ser campió les temporades 2003-04 i 2005-06, i també segon classificat tres vegades, les temporades 2002-03, 2004- 05 i la temporada passada 2014-15. A més ha aconseguit 5 vegades el 3r lloc, 4 el 4t lloc i 2 el 5è lloc, que és el més avall que ha quedat.

La primera jornada ens porta aquí a Mataró dos partits que en principi han de ser assequibles per a l’equip de Flora Khassanova: el dissabte reben a les 17 hores el Falcons de Sabadell i el diumen- ge a les 11 hores una de les novetats de la temporada que és l’School Zaragoza.

La resta d’equips participants són: Cartagena, Vic, Balaguer, Priego, Linares, Calella, Arteal Santiago, Irún i Las Rozas.

L’equip masculí hi participa per quarta temporada consecutiva. Fins ara ha as- solit dues sisenes posicions i una setena la temporada passada, això sí, igualats amb el sisè classificat. La primera jornada porta també aquí, al complex Joan Serra, a una de les novetats de la competició masculina com és l’Escala. Per tant la competició comença amb derbi català.

La resta d’equips són: Priego, Borges, Burgos, Arteal Santiago, San Sebastián de los Reyes, Cartagena, Irún i Rivas, El Àlamo i Hispalis de Sevilla.
Les dues plantilles

Les plantilles

L’equip femení aquesta temporada no presenta jugadora estrangera i l’equip el formaran: Gàlia Dvorak, Paula Bueno, Elena López (del Falcons de Sabadell), Maria Pérez (de Canàries), Cati Zamorano.

L’equip masculí tindrà un jugador francès, Romain Ruiz, i a part cinc jugadors de la cas, que són Xavier Peral, Yordi Jason ramos, Toni Prados, Jordi Fradera i Oriol Lario.