Gàlia Dvorak arriba als vuitens de final de l'Europeu en dobles

Després d'un dramàtic partit van caure, amb Maria Xiao, davant les poloneses Grzybowska i Partyka

Després de la magnífica actuació que va tenir formant part de la selecció espanyola que va assolir l'ascens a la màxima categoria, a l'Europeu de seleccions de tennis taula, la palista mataronina Gàlia Dvorak ha tingut també una bona actuació en individuals i dobles, en el campionat que s'està disputant encara a Rússia.

En dobles, formant parella amb la xinesa-espanyola Maria Xiao, van passar la fase de grups en primer lloc per davant de la parella suïssa formada per Aschwaden/ Moret i la parella formada per la gal·lesa Carey i la italiana Colantina. Després a 1/16 de final van superar la parella formada per les russes Noskova/Tikhomirova per 11-8, 11-9, 10-12, 11-6. Però finalment, i després d'un dramàtic partit, van caure a vuitens de final davant les poloneses Grzybowska i Partyka que les van derrotar per 11-5, 11-5, 8-11, 7-11, 12-10, tallant així la possibilitat que Gàlia Dvorak repetís el seu gran pèxit de fa dos anys quan formant parella amb la sueca Matilda Ekholm va obtenir la medalla de bronze.

151002TT_Gàliaeuropeu

A la competició individual Gàlia Dvorak va quedar segona a la fase de grups per darrere l'hongaresa Ambrus, davant la qual va perdre, i per davant de la bielorussa Barakov i la turca Uzel, a les quals va guanyar. Però va obtenir la classificació per a la fase eliminatòria a la repesca guanyant una altra bielorussa, Arlonskaya, per un clar 3-0.
Però venint de la repesca li va tocar una rival molt forta a la ronda de 1/32 de final, l'alemanya-xinesa Xiaona Shan, cap de sèrie número 2 i número 15 del rànquing mundial que la va derrotar clarament per 4-0 (11-4, 11-7, 11-3, 11-3).