Cinc medalles del CN Mataró a l’estatal de tennis taula

El conjunt mataroní va aconseguir una plata i quatre bronzes

Tenis Taula Masc-Fem

La setmana passada es van disputar els Campionats d’Espanya de tennis taula on el CN Mataró va tenir una gran actuació aconseguint molt bons resultats i cinc medalles. En categoria absoluta, la parella de dobles formada per Paula Bueno i Gàlia Dvorak es va penjar el bronze, el mateix metall que es van penjar en categoria masculina la parella formada per Joan Moregó i Xavier Peral. En categoria individual hem de dir que la Gàlia Dvorak, que acabava d’arribar de participar en els Jocs Europeus de Bakú, es va haver de retirar per lesió quan ja s’havia classificat per jugar els quarts de final.

Gran paper del masculí sub-23 del CN Mataró. Per equips, el conjunt mataroní format per Xavier Peral, Yordi Jason Ramos i Toni Prados, es va penjar la medalla de plata després de perdre la final 3-1 davant el San Sebastian de los Reyes. Abans havien superat 3-2 al Borges a vuitens de final, 3-0 al Rivas a quarts de final i 3-0 al Cambados a semifinals.
En aquesta mateixa categoria, la parella formada per Xavier Peral i Yordi Jason Ramos es va penjar la medalla de bronze en dobles.
I en la competició individual qui va arribar més lluny va ser Yordi Jason Ramos que va caure a 1/16 de final. Xavier Peral va caure a 1/32 de final i Toni Prados a 1/64 de final.

En categoria infantil Cati Zamorano també va aconseguir la medalla de bronze, el mateix metall que es va penjar el seu company d’equip Oriol Lario.