Acaba la Superdivisió de tennis taula amb doble títol del Cartagena

En noies el Quadis és subcampió i en nois acaba en sisena plaça

El passat dissabte va acabar la Superdivisió Estatal de tennis taula, tant en categoria masculina com en la femenina, amb dos títols per al Cartagena. En categoria femenina el Quadis ja era subcampió, com ja havíem informat fa un parell de setmanes, i en categoria masculina acaba en el mateix sisè lloc de la temporada passada, tot i que hi ha un partit pendent que l'hi podria fer perdre un lloc a mans del Rivas.

Mataro-Borges

L'equip masculí del Quadis de moment és sisè

En el partit disputat a la tarda del dissabte, l'equip masculí del Quadis va tancar la seva participació per aquesta temporada a la Superdivisió Estatal amb un empat davant un dels dos equips que perden la categoria.

CN MATARÓ QUADIS - SAN SEBASTIÁN DE LOS REYES 3-3

Xavier Peral - Franco 0-3
Yordi Jason Ramos - JM Gómez 0-3
Joan Moregó - Morato 3-0
Xavier Peral - JM Gómez 3-1
Joan Moregó - Franco 3-0
Yordi Jason Ramos - Morato 2-3

La classificació final ha quedat així: Cartagena 43; Priego 38; Borges 37; Arteal 31; Irún 27, CN MATARÓ QUADIS 16; Rivas 15, El Àlamo 13; Burgos 12, Hispalis 10, San Sebastián de los Reyes 9, Oroso 9. Baixen els dos últims classificats. Està pendent el partit El Àlamo - Rivas.

L'equip femení del Quadis ja era subcampió

En categoria femenina el CN Mataró Quadis ja havia acabat i aquesta setmana s'ha jugat la darrera jornada i la classificació final ha estat aquesta: Cartagena 44; CN MATARÓ QUADIS 36; Balaguer 34; Calella 32, Vic i Irun 24, Priego 22, Arteal 20, Falcons Sabadell 12, Linares 8, Ciudad de Granada i Avilés 2. Aquests dos últims equips perden la categoria.