El Quadis es catapulta cap al subcampionat de la Superdivisió

Ha superat el seu rival directe, el Balaguer, i té el segon lloc de la Superdivisió molt a prop

L'equip femení del CN Mataró Quadis ha obtingut una molt important victòria davant el Balaguer, el seu rival directe, que el catapulta cap al segon lloc final de la Superdivisió estatal, ja que tot i que ara mateix l'equip mataroní és líder, el Cartagena té quatre partits menys jugats i és de suposar que quan els jugui se situarà al primer lloc amb quatre punts d'avantatge.

mataró-balaguer

Ha estat un  matx molt emocionant i que no s'ha decidit, com era d'esperar, fins al darrer partit. Gàlia Dvorak i Paula Bueno han avançat amb un 2-0 l'equip local, però Tingting Wang, la millor jugadora de la lliga en individuals, ja que no ha perdut cap partit, ha reduït distàncies.
La clau era el partit de dobles, i en ell Gàlia Dvorak i Svetlana Bakhtina han fet una gran actuació superant Tingting Wang i Yalan Li. Després d'això, amb el 3-1, només calia fer el que era normal, i tot i que Gàlia ha perdut davant la millor jugadora visitant i Paula Bueno també ha cedit davant Yanlan Li, en el darrer partit Svetlana Bakhtina no ha tingut cap problema per sumar el decisiu 4-3 davant Anna Biscarri.

Mataro-Calella

CN MATARÓ QUADIS - BALAGUER 4-3

Gàlia Dvorak - Yanlan Li 3-1
Paula Bueno - Anna Biscarri 3-0
Svetlana Bakhtina- Tingting Wang 0-3
Dvorak/Bakhtina - Yanlan Li/Tintgting Wang 3-1
Paula Bueno - Yanlan Li 0-3
Gàlia Dvorak - Tingting Wang 0-3
Svetlana Bakhtina - Anna Biscarri 3-0

L'equip masculí també obté un triomf molt important

Per la seva part l'equip masculí, que "anava de gira" pel nord d'Espanya, va perdre el divendres davant l'Irun per 4-0, en un matx en què es van reservar forces, tenint en compte que era més difícil puntuar que en el de l'endemà. I el dissabte va obtenir un molt important triomf davant un rival directe com era el Burgos per 2-4, i d'aquesta manera es consolida a la sisena plaça de la classificació.

IRUN - CN MATARÓ QUADIS 4-0

Vidal - Yordi Jason Ramos 3-1
Borcic - Xavier Peral 3-0
Endika Díez - Grzegorz Adamiak 3-0
Borcic - Yordi Jason Ramos 3-0

BURGOS - CN MATARÓ QUADIS 2-4

Conic - Xavier Peral 2-3
Ausin - Joan Moregó 2-3
Bohan Zhang - Grzegorz Adamiak 1-3
Conic - Joan Moregó 3-2
Bohan Zhang - Xavier Peral 3-0
Ausin - Grzegorz Adamiak 1-3

Tenis taula masc