Una victòria i un empat dels equips de tennis taula del Quadis

Les noies van guanyar a casa 4-1 el Granada mentre que els nois van empatar 3-3 davant l’Oroso TM Deporte Galego

TT taula

Nova victòria del femení de tennis taula del CN Mataró Quadis que dissabte passat va derrotar sense problemes el Ciudad de Granada, cuer de la Superdivisió Femenina. Svetlana Bakhtina va avançar a les mataronines derrotant 3-0 Ana García, Enríquez va posar l’empat després de superar 1-3 Cati Zamorano, però Gàlia Dvorak va superar Maraia Pérez 3-0 i va posar el 2-1.

El conjunt mataroní va aconseguir un triomf clar en el partit de dobles i Dvorak i Bakhtina van arrodonir la victòria mataronina tornant a guanyar 3-0 els seus partits davant Pérez i Enriquez respectivament. Després d’aquesta victòria el conjunt entrenat per Flora Khassanova continua segon darrere de l'UCAM Cartagena, líder de la màxima categoria estatal i vigent campió d’aquesta.

CN MATARÓ QUADIS - GRANADA 4-1

Svetlana Bkahtina - Ana García 3-0
Cati Zamorano - Yolanda Enriquez 1-3
Gàlia Dvorak / Svetlana Bakhtina - Garcia / PéreS 3-0
Gàlia Dvorak - Maria Perez 3-0
Svetlana Bakhtina - Yolanda Enriquez 3-0

Empat del masculí

Tenis taula masc

Menys sort van tenir els nois del Quadis que van empatar a casa 3-3 davant l’Oroso Galego d’A Corunya, un conjunt que acaba de pujar a la màxima categoria estatal. Els gallecs van colpejar primer, però Xavier Peral, Joan Moregó i Grzegorz Adamiak van capgirar el marcador i semblava que deixaven la victòria encarrilada. Però els gallecs es van emportar els dos darrers partits del matx i un punt de Mataró. Després de 9 jornades de lliga el Quadis és setè a la classificació amb 7 punts.

CN MATARÓ QUADIS - OROSO GALEGO 3-3

Grzegorz Adamiak - Benito 2-3
Xavier Peral - Navarro 3-0
Joan Moregó - Lawal 3-2
Grzegorz Adamiak - Navarro 3-2
Joan Moregó - Benito 1-3
Xavier Peral - Lawal 2-3