El Quadis cedeix el lideratge davant el campió

El femení CN Mataró va perdre el primer partit de la temporada després de caure derrotat a casa davant el Cartagena

TT taula

El femení del CN Mataró Quadis de tennis taula va perdre el lideratge de la Superdivisió després de perdre per un ajustat 3-4 a casa davant l’UCAM Cartagena, el vigent campió de lliga. Va ser un partit brillant i disputat entre els dos millors equips de la lliga i, tot i que el Quadis va lluitar fins al final, el Cartagena es va emportar la victòria i el lideratge, gràcies al comptar amb dues xineses que estan entre les millors del món.

Gàlia Dvorak va iniciar el matx amb un espectacular triomf davant Xiang Li per 3-0, en la que era la primera derrota de la xinesa aquesta temporada. Les visitants van empatar, però Bakhtina va tornar a avançar les locals superant 3-0 Maria Xiao. Les cartagineses es van emportar el partit de dobles 2-3 i van forçar l’empat. Dvorak tornaria a avançar les mataronines superant Necula 3-1, però les campiones van donar la volta al marcador amb les victòries de Xiang i Xiao sobre Bakhtina i Bueno per 0-3.

Ara, després d’aquesta derrota, el Cartagena és el nou líder amb 14 punts, els mateixos que té el Quadis, però aquest amb un partit més jugat. El tercer classificat és el Vic que va escalant posicions i que es troba a només dos punts del nou líder i del Quadis. Aquest dissabte el CN Mataró tornarà a jugar a casa rebent la visita del cuer de la categoria, el Ciudad de Granada que encara no ha puntuat.