El CNM Quadis femení continua líder de la Superdivisió

Va guanyar a Balaguer en un partit molt important

L'equip femení del CN Mataró Quadis de tennis taula tenia un partit molt compromès per tal de mantenir el lideratge de la Superdivisió estatal, ja que visitiva el Balaguer, equip que, igual que el mataroní, havia guanyat tots els partits disputats i si no estava a dalt junt amb el Quadis era simplement perquè n'havia disputat un menys.

A Balaguer hi ha la millor jugadora de la lliga, la xinesa Tinting Wang que, com és habitual, ha guanyat tots els seus partits, però les jugadores de l'equip del Centre han fet el que havien de fer que era guanyar tots els altres, (amb dos de claus que han estat les victòries de Gàlia sobre la segona xinesa i de Paula Bueno sobre la número 3 local) i s'ha emportat el matx per 3-4, permetnet que tot es decidís en el darrer partit on Svetlana Bakhtina ha fet valer la seva experiència per sumar el punt decisiu.

Així l'equip mataroní es manté a dalt a l'espera del matx davant el Cartagena, l'altre equip que està imbatut però amb menys partits disputats que el Quadis.

BALAGUER - CN MATARÓ QUADIS 3-4

Tingting Wang - Paula Bueno 3-0
Anna Biscarri - Svetlana Bakhtina 0-3
Yanlan Li - Gàlia Dvorak 2-3
Tingtong Wang/ Yanlan Li - Gàlia Dvorak/ Bakhtina 3-0
Anna Biscarri - Paula Bueno 0-3
Tingting Wang - Gàlia Dvorak 3-0
Yanlan Li - Svetlana Bakhtina 1-3

Mataro-Calella

L'equip masculí no pot fer res davant un dels més forts

Per la seva part l'equip masculí jugant a casa davant l'Arteal de Santiago de Compostela no ha pogut fer res i ha caigut derrotat per 0-4.

Yordi Jason Ramos ha perdut davant Jose Enio Mendes (0-3); Xavier Peral davant Libre Sancho (2-3); Joan Moregó davant Diogo Ferreira (0-3) i Xavier Peral davant Jose Enio Mendes (1-3).