El femení del Quadis de tennis taula guanya a Irún i continua líder

El masculí va perdre 4-0 a Madrid davant el Rivas

Tennis Taula 2013 -galia dvorakNova victòria del femení del CN Mataró Quadis de tennis taula que va guanyar 1-4 a la pista de l’Irun Leka Enea i continua líder de la Superdivisió Femenina. Gàlia Dvorak i Svetlana Bakhtina van guanyar els seus dos primers partits 0-3 i 1-3 respectivament, Paula Bueno va caure 3-0 davant Ioana Ghemes que donava l’únic punt per l’Irun, però Dvorak i Bakhtina van guanyar el partit de dobles i van posar l’1 a 3. En el darrer partit Bakhtina va posar el definitiu 1-4 en derrotar 0-3 Olatz Zuazua.

Les mataronines són líders de la màxima categoria estatal amb 5 victòries en cinc partits, seguides de Cartagena i Priego amb quatre victòries, però amb un menys disputat.

IRUN LEKA ENEA - CN MATARÓ QUADIS 1-4

Olatz - Gàlia Dvorak 0-3
Zhang - Svetlana Bakhtina 1-3
Ghemes - Paula Bueno 3-0
Zhang/ Ghemes - Dvorak/ Bakhtina 2-3
Olatz - Svetlana Bakhtina 0-3

Derrota del masculí a Madrid

Menys sort va tenir el masculí del CN Mataró Quadis que va perdre 4-0 a Madrid davant el TM Rivas. L’equip masculí va caure per un clar (4-0) contra un rival directe. Els mataronins no varen tenir el seu dia i es van veure superats per un equip local que va jugar a un gran nivell. Esmentar que a les pistes de l’equip madrileny juga el palista portuguès Diogo Dos Santos que fa dues temporades va defensar els colors del CN Mataró. Després d’aquesta derrota el CN Mataró és setè amb 4 punts.

TM RIVAS - CN MATARÓ QUADIS 4-0

José Manuel Ruiz - Joan Moregó 3-0
Guillermo Martínez - Grzegorz Adamiak 3-2
Diogo Dos Santos - Xavier Peral 3-0
Guillermo Martínez - Joan Moregó 3-1