Victòria dels dos equips de tennis taula del Quadis

El femení del CN Mataró va guanyar 1-4 al Linares i es col·loca líder en solitari de la màxima competició estatal

Mataro-CalellaEl femení del CN Mataró Quadis de tennis taula va guanyar 1 a 4 a terres madrilenyes el Peralto Salud Linares i després de quatre jornades de lliga és líder en solitari de la Superdivisió Femenina. Esmentar que darrere seu a la classificació es troben Cartagena, Balaguer i Priego a dos punts, però amb un partit menys jugat.

Svetlana Bakhtina va avançar a les mataronines després de derrotar 0-3 Carelyn Cordero, Analdy López va empatar el partit per a les madrilenyes després de superar 3-1 Paula Bueno, però a partir d’aquí la superioritat mataronina va ser absoluta. Gàlia Dvorak va guanyar 0-3 Cristina Prieto, en el partit de dobles Dvorak i Bakhtina es van imposar 1-3 a la parella madrilenya i Bakhtina va posar l'1 a 4 defintiu després de superar 0-3 Analdy López.

LINARES - CN MATARÓ QUADIS 1-4

Cordero - Svetlana Bakhtina 0-3
López - Paula Bueno 3-1
Cristina Prieto - Gàlia Dvorak 0-3
Cordero/ López - Dvorak/ Bakhtina 1-3
López - Svetlana Bakhtina 0-3

Primera victòria del masculí

El masculí del CN Mataró Quadis va aconseguir la primera victòria de la temporada després de superar a casa 4-2 el Burgos. El recent fitxatge del Quadis, Grzegorz Adamiak, va aconseguir el primer punt, Joan Moregó i Xavier Peral van posar el 3 a 0 que semblava sentenciar el matx, però els castellans es van imposar en els dos següents duels per posar-se 3-2. Finalment Joan Moregó va superar 3-0 Rafael Saez i va donar el triomf al conjunt mataroní.

Mataró-Burgos

CN MATARÓ QUADIS - BURGOS 4-2

Grzegorz Adamiak - Conico 3-1
Joan Moregó - Vilchez 3-0
Xavier Peral - Saez 3-0
Grzegorz Adamiak - Vilchez 2-3
Xavier Peral - Conico 2-3
Joan Moregó - Saez 3-0