Tret de sortida per a les Superdivisions de Tennis Taula

Els dos equips del CN Mataró Quadis comencen la lliga fora de casa

Tennis Taula 2013 -galia dvorak

Aquest cap de setmana comencen les dues Superdivisions estatals de tennis taula, tant en categoria masculina com femenina, amb participació dels equips del CN Mataró Quadis.

L’equip masculí, que busca com a mínim igualar el sisè lloc de la temporada passada, debuta amb dos partits a terres madrilenyes davant el San Sebastian de los Reyes i l’Alamo. L’equip del CN Mataró ha tingut una baixa (Dani Torres) i s’ha fitxat el veterà polonès Grzegorz Adamiak que ja havia jugat a la lliga estatal fa uns anys. Completen l’equip Joan Moregó, Xavier Peral i Yordi Jason Ramos.

L’equip femení debuta més a prop, a Sabadell, davant d’un equip que en principi hauria de caure davant Gàlia Dvorak, Svetlana Bakhtina i Paula Bueno, les tres jugadores que ja van acabar, la temporada passada, a la quarta plaça de la Superlliga.

Gàlia Dvorak amb l’equip espanyol que baixa de categoria europea

La palista mataronina del CN Mataró Quadis Gàlia Dvorak va formar de l’equip estatal que va disputar el Campionat d’Europa de Portugal junt amb dues joves promeses, Laura Ramírez i Nora Escartín, que debutaven amb l’equip espanyol. Evidentment l’absència de Sara Ramírez i de les nacionalitzades xineses s’havia de notar davant d’equips de gran potencial i Espanya va anar caient davant Romania (0-3), Portugal (1-3), Polònia (0-3) i Rússia (0-3), Ucraïna (1-3) i Turquia (0-3), per acabar en 16a i última posició.