Subcampionats en dobles als estatals de tennis taula

Els van aconseguir Gàlia Dvorak i Paula Bueno en categoria femenina i Dani Torres a la masculina

Després de la disputa de la Copa del Rey i la Copa de la Reina disputats a Antequera, s'han disputat els Campionats d'Espanya absoluts de tennis taula i en ells la representació del CN Mataró ha obtingut un parell de medalles més.

A la prova de dobles femenins, la parella formada per Gàlia Dvorak i Paula Bueno va arribar a la final després de superar a semifinals les asturianes Alba Rodríguez i Sandra Gómez per 3-1. Al partit final van caure davant Maria Xiao i Zhu Fang de la Federació Murciana també per 1-3, quedant-se d'aquesta manera amb la medalla de plata.

També va aconseguir la medalla de plata en dobles el palista Dani Torres que, fent parella amb el madrileny Alfredo Carneros, va perdre a la final davant els catalans Marc Duran i Oriol Monzó per 1-3. A la mateixa competició de dobles, la parella del Centre formada per Xavier Peral i Yordi Jason Ramos van arribar a vuitens de final on van caure per 0-3 davant la parella que posteriorment va obtenir el títol.

Tennis taula mataro-Hispalis

Bronze per a Paula Bueno en individuals

A la competició individual Gàlia Dvorak no va participar i la seva companya de club Paula Bueno va arribar a semifinals on va perdre contra Zhu Fang per 1-4. En arribar a semifinals ja es va fer amb la medalla de bronze. Abans havia guanyat a Carmen Solichero (Múrcia) i Montserrat Martínez (País Basc), en ambdós casos per 4-1.

Pel que fa als nois, el que més endavant va arribar va ser Xavier Peral que va caure a vuitens de final davant Marc Duran (subcampió al final), després d'haver derrotat al gallec Enseñat per 4-1. Dani Torres, Joan Moregó i Yordi Jason Ramos van caure a setzens de final.