Els dos equips de tennis taula del CN Mataró Quadis guanyen còmodament

El femení va guanyar a Sabadell i el masculí a Leganés

Mataro-SantiagoEls dos equips del CN Mataró Quadis van aconseguir dues victòries fàcils a les instal·lacions de dos equips de la zona baixa. L'equip femení va superar clarament en un derbi català el Falcons de Sabadell.

FALCONS SABADELL - CN MATARÓ QUADIS 0-4

Sara Ballester - Svetlana Bakhtina 0-3  
Maria Ballester - Gàlia Dvorak 1-3                            
Maria Balanzó - Laia Lario 2-3                                                               
S.Ballester/M.Ballester - Dvorak/Bakhtina 0-3

Classificació: L'equip femení està per darrere de Cartagena (26), Vic (24) i igualat amb Balaguer a 22 punts i deixant ja enrere el Calella (18), Arteal i Priego (14), Irún (12), Linares (8), Falcons Sabadell (6), Las Rozas (4), Valladolid (0).

Per la seva part l'equip masculí va guanyar a les instal·lacions del cuer, el Leganés de Madrid, cedint només un partit.

LEGANÉS - CN MATARÓ QUADIS 1-4

A.E. Garcia - Dani Torres 2-3
Diamandi - Joan Moregó 3-1
Alcàntara - Xavier Peral 0-3
Diamandi - Dani Torres 1-3
A.E. Garcia- Xavier Peral 0-3

Classificació: L'equip masculí per la seva part és cinquè amb 12 punts, per darrere de Priego (27), Cartagena i Borges (22) i Arteal Santiago (21). Per darrere seu estan Irun (13), SS Reyes i Burgos (12), Rivas (11), l'Escala (6), Hispalis (5), Leganés (3).

Aquest cap de setmana dos partits a casa

Aquest pròxim dissabte dia 15 a les 17 hores l'equip masculí rep el penúltim classificat, l'Hispalis de Sevilla, amb la clara opció de sumar la segona victòria consecutiva. Per la seva part l'equip femení rep el diumenge a les 11 hores l'equip de Las Rozas, en el qual també les mataronines són clares favorites.