Els equips de tennis taula del CN Mataró repeteixen resultats

El femení va guanyar a casa i el masculí va empatar a fora

Els dos equips del CN Mataró Quadis van tornar a treure bons resultats aquest cap de setmana, ja que l'equip femení va superar el diumenge amb molta comoditat l'Irun, i l'equip masculí va empatar el divendres a l'Escala, en un dels derbis catalans de la categoria.

Tt Mataro-

Debut d'Svetlana Bakhtina
Al partit jugat aquí en categoria femenina va debutar la russa Svetlana Bakhtina (abans Mayorova), ex-jugadora del Calella fins la temporada passada, i que reemplaça a la xinesa Liu Chang, que ha hagut de tornar al seu país per motius personals. El Quadis el va solucionar fàcilment cedint només dos sets a l'equip irundarra.

CN MATARÓ QUADIS- IRUN 4-0

Svetlana Bakhtina - Jin Zhang 3-0
Gàlia Dvorak - June Izquierdo 3-0
Paula Bueno - Olatz Zuazu 3-1
Dvorak/Bakhtina - Jin Zhang/ Zuazu 3-1

El cuer ho posa complicat a l'Escala
Per la seva part el masculí va empatar a l'Escala en un matx molt igualat davant el que era cuer de la categoria i que amb aquest punt ha abandonat el darrer lloc, tot i que continua en zona de descens. Va costar assolir el punt ja que els empordanesos es van avançar amb un 2-0 d'inici, i després amb 3-2, però Joan Moregó va obtenir la victòria final.

L'ESCALA - CN MATARÓ QUADIS 3-3

Brugada - Xavier Peral 3-0
Clotet - Dani Torres 3-1
Mampel - Joan Moregó 1-3
Brugada - Dani Torres 1-3
Mampel - Xavier Peral 3-1
Clotet - Joan Moregó 1-3

Els dos equips mantenen la seva posició
L'equip femení continua a la quarta posició amb 18 punts per darrere de Cartagena (24), Vic (22) i Balaguer (20) i deixant ja enrere el Calella (16) i Priego (12).
Aquest dissabte dia 1 a les 17 hores reben el cuer impuntuat que és el Valladolid.
L'equip masculí per la seva part és sisè amb 12 punts, per darrere de Priego (23), Cartagena (20), Borges (19), Arteal Santiago (17) i Irun (13).
Aquest dissabte tenen un compromís complicat, també a casa, davant l'Arteal i també a les 17 hores.