Els dos equips de tennis taula cauen contra rivals poderosos

El masculí va perdre aquí a casa contra el Cartagena i el femení va perdre a Vic

Els dos equips de tennis taula del Centre Natació Mataró tenien rivals complicats aquest cap de setmana a la Superdivisió Estatal, i cap dels dos va poder puntuar, i això els ha fet perdre una posició a la taula, baixant les noies al quart lloc i els nois al sisè.

En el partit jugat aquí en categoria masculina, el CNM Quadis només va poder obtenir una victòria davant el segon de la lliga, el Cartagena, a càrrec de Xavier Peral, i el mateix li passà al femení a Vic on, també davant el segon classificat, només Gàlia Dvorak va poder sumar un triomf.

mataro-cartagena

CN MATARÓ QUADIS- CARTAGENA 1-4

Daniel Torres - Zhang Sining 0-3
Xavier Peral - Andrei Birlan 3-1
Joan Moregó - Jesús Cantero 1-3
Xavier Peral - Zhang Sining 0-3
Daniel Torres - Jesús Cantero 1-3

FOTOPRIX VIC - CN MATARÓ QUADIS 4-1

Zhipei Wang - Cati Zamorano 3-0
Nadina Riera - Gàlia Dvorak 0-3
Matilda Ekholm - Laia Lario 3-0
Ekholm / Zhipei Wang - Dvorak / Blanca Lario 3-0
Zhipei Wang - Gàlia Dvorak 3-1

Els dos equips perden una posició i els vénen dos partits importants

L'equip femení ha baixat a la quarta posició, que comparteixen amb el Calella, a falta d'una jornada per al final de la primera volta, on precisament rebran el rival maresmenc, aquest pròxim dissabte a les 17 hores.
La classificació està així: Cartagena 22, Vic 20, Balaguer 16, CN MATARÓ, Calella 14, Priego 10, Linares 8, Arteal i Irún 6, Falcons Sabadell 4, Las Rozas 2, Valladolid 0.

L'equip masculí ha baixat a la sisena plaça i aquest divendres, a les 18:30 hores, jugaran a les instal·lacions de l'equip que els persegueix, el San Sebastián de los Reyes madrileny.
La classificació està així: Priego 19, Cartagena 17, Arteal Santiago 15, Borges 12, Irún 11, CN MATARÓ 10, San Sebastián de los Reyes 8, Rivas i Burgos 7, L'Escala 5, Hispalis 4 i Leganés 3.