El CN Mataró B campió de Catalunya de tennis taula

El segon equip de tennis taula del Quadis format Toni Prados, Dani Martínez, Jordi Fradera i Gerard Salmora guanya el Campionat Absolut B

CN Mataró BEl passat cap de setmana el segon equip del CN Mataró Quadis de tennis taula masculí es va proclamar Campió de Catalunya Absolut B. L’equip format per Toni Prados, Dani Martínez, Jordi Fradera i Gerard Salmoral va superar a la final al CTT La Bisbal i es va emportar el títol que es disputen tots els equips de Catalunya que no juguen en categoria estatal.

El conjunt mataroní a la fase de grups va superar el CTT Barcino 3-2 i el CTT Vilanova 3-0. A semifinals els mataronins van patir de valent per superar l’Ateneu 1982 3-2. A la final el Quadis va rendir a un gran nivell i va guanyar el CTT La Bisbal per la via ràpida (3-0). Toni Prados va fer valer la seva experiència en l’alta competició per emportar-se la medalla d’or en categoria individual i el bronze en dobles formant parella amb Dani Martínez.