Gàlia Dvorak 10è lloc a l'Europeu d'Àustria amb Espanya

La selecció espanyola ha aconseguit mantenir-se a la màxima categoria i a partir de demà comença la competició individual

La mataronina Gàlia Dvorak és a la localitat austríaca de Schewat participant al Campionat d'Europa de tennis taula. De moment avui s'ha tancat la competició per equips on Espanya ha aconseguit el desè lloc i d'aquesta forma es manté a la màxima categoria del tennis taula europeu.

Al primer partit, equivalent a vuitens de final, Espanya va caure davant la República Txeca per 2-3, en un matx on Gàlia Dvorak va perdre davant Matelova per 3-0 (7-11, 6-11, 2-11). D'aquesta manera Espanya ja no entrava a quarts de final i anava a la lluita pels llocs del 9 al 12, intentant evitar el descens que afectava els dos darrers classificats. Per tant era decisiu el primer partit contra Holanda i en ell Espanya va guanyar per 3-2, amb victòria important de Gàlia sobre Linda Creemers per 3-0 (11-8, 11-5, 13-11).
Avui Espanya ha lluitat amb França per la 9a i 10a plaça perdent per 1-3. La nostra palista ha perdut davant Carola Grundisch per 2-3 (4-11, 11-6, 4-11, 11-4, 8-11) i Xue Li per 0-3 (4-11, 6-11, 3-11).

Gàlia selecció espanyola

A partir de demà comencen els individuals on la Gàlia (que ara mateix ocupa el lloc 140 del rànquing mundial) s'enfrontarà successivament dimarts, dimecres i dijous a Rufat Guliyeva (Azerbaijan), Maryia Kuchuk (Bielorússia) i Cristina Hirici (Romania). Totes elles estan per sota al rànquing i si la Gàlia està al seu nivell pot passar a les rondes eliminatòries. En dobles farà parella amb Matilda Ekholm (jugadora sueca del Vic) i començaran el divendres davant una parella provinent de la prèvia.