Doble victòria en tennis taula a la Superdivisió

Tant l'equip masculí, davant el Leganés, com el femení, davant el Priego, han guanyat amb comoditat

Avui dissabte a la tarda els dos equips de tennis taula del Centre Natació Mataró han obtingut la victòria en els seus partits jugats aquí a Mataró i corresponents a la Superdivisió estatal.

Tennis Taula

L'equip masculí ho ha fet superant el Leganés per 4-0 i d'aquesta manera es manté a la part alta de la taula, amb dues victòries i una derrota. Xavier Peral ha començat dominant a Diamandi per 3-1, després Dani Torres ha guanyat Alcàntara per 3-1, Joan Moregó ha posat el 3-0 al marcador general amb un 3-0 sobre Antonio Garcia i finalment Dani Torres ha arrodonit el 4-0 davant Diamandi (3-1).

Tennis Taula

Per la seva part l'equip femení ha superat el Priego i també se situa a la part alta amb 3 victòries i 1 derrota. En aquest matx Liu Chang ha guanyat Belén Henares (3-0), Paula Bueno ha caigut davant Marija Galonja (0-3), després Gàlia Dvorak ha guanyat Laura Ramírez (3-0). En el doble Liu Chang i Gàlia no han tingut problemes per superar l'equip visitant per 3-0, igual que tampco els ha tingut Liu Chang per doblegar Marija Galonja en l'individual que ha acabat per posar el 4-1 al marcador final.