Comencen les Superdivisions d’Honor Estatals de tennis taula

El masculí rep a casa a L'Escala i el femení debuta a Balaguer

  • Divendres, 13 Setembre 2013 12:20

1321124 TT mataro,vic01Aquest dissabte s’inicia la competició a nivell estatal a un esport que ja fa molts anys compta amb representació mataronina, el del tennis taula.

Quinzena temporada a la Superdivisió Estatal

Des de la creació de la Superdivisió femenina la temporada 1999-2000 hi hem tingut la presència de l’equip femení del CN Mataró. La primera temporada l’equip el formaren Flora Khasanova, Jèssica Hernàndez, Núria Badia, Maria Serres i Júlia Bosch i després han passat per les files de l’equip la mataronina Gàlia Dvorak, que va debutar-hi la temporada 01-02 i per tant ja complirà 13 temporades a l’equip, i com a estrangeres Li Ian Lan, Tatiana Sorotxinska, Wu Xue, Asya Kasabova, Natalya Prosvirnina, Marina Shavyrina, Joanna Parker i Liu Chang i també hi ha hagut la intervenció, més esporàdica, de joves jugadores com Alba Prades, Anna Grau, Alba Cladellas i la temporada passada de la jove Cati Zamorano.
 

PARTICIPACIONS ANTERIORS

99-00    5è lloc
00-01    3r lloc
01-02    4t lloc
02-03    2n lloc
03-04    Campió
04-05    2n lloc
05-06    Campió
06-07    4t lloc
07-08    5è lloc
08-09    4t lloc
09-10    3r lloc
10-11    3r lloc
11-12    3r lloc
12-13    3r lloc

Com es pot veure destaquen dos títols i dos segons llocs. Darrerament l’equip sembla abonat al tercer lloc que s’ha repetit en les quatre últimes temporades, sempre per darrere de Cartagena i Vic... o Vic i Cartagena.

Gàlia Mundial

Debut a Balaguer

L’equip femení del CN Mataró Quadis debuta a Balaguer, on la temporada passada es va guanyar per 2-4, tot i que a l’equip lleidatà hi ha una de les millors jugadores de la lliga Tingting Wang.

Jornada 1
Cartagena - Las Rozas
Linares - Priego
La Selva Cassanenc - Vic

I a part d’aquests equips n’hi ha  quatre més completant la màxima categoria estatal: Arteal Santiago, Valladolid, Irún i Calella. Han pujat La Selva Cassanenc, Priego i Las Rozas, substituint Avilés i Rivas, que van ocupar els llocs de descens i Atlètico San Sebastián, que ha renunciat a la plaça.

Un canvi a l’equip femení

L’equip mataroní continua comptant amb Liu Chang, que la temporada passada va tenir un balanç de 18 partits guanyats i 3 perduts, i la mataronina Gàlia Dvorak (20 i 8), però Natalya Prosvirnina (que va fer un balanç de 20 i 7) ha estat substituïda per Paula Bueno, navarresa de 20 anys que va jugar a Irun la temporada passada fent un balanç de 10 guanyats i 12 perduts. De ben segur l’equip perd potencial, però es continuarà lluitant per la tercera posició.

L’equip masculí comença a casa

En el cas de la Superdivisió Masculina la presència del Centre Natació Mataró és ben recent, ja que el seu debut es va produir la temporada passada, en la qual l’equip mataroní va acabar en una excel·lent sisena posició.

121124 TT mataro-peiró_01

També un canvi al masculí

A la formació mataronina hi ha un canvi, ja que Dani Torres substitueix Diogo dos Santos. En principi no sembla que hagi d’afectar molt al rendiment de l’equip, ja que el nou jugador, que és català i que arriba procedent del Burgos, la temporada passada va tenir un balanç de 20 guanyats i 16 perduts (55%), mentre que Diogo dos Santos aquí havia fet 15 i 11 (57% de guanyats). Completen l’equip Joan Moregó, Xavier Peral i Yordi Jason Ramos.

En el cas de l’equip masculí el debut serà aquí a casa, el dissabte a les 17 hores, davant l’Escala, un equip que va acabar un punt per sota de l’equip mataroní la temporada passada i que aquí va caure derrotat per 4-0. Veurem com va aquest any.