Gàlia Dvorak participa a l'Open de la República Txeca

La mataronina va caure a quarts de final formant parella amb la sueca del Fotoprix Vic Matilda Ekholm

Gàlia MundialLa setmana passada la palista del CN Mataró Gàlia Dvorak va participar en l’Open Internacional de la República Txeca, una competició que reuneix a algunes de les millors jugadores del rànquing mundial. En categoria individual la mataronina, per rànquing, va començar a competir a quarts de final on es va trobar a la polonesa Katarzyna Grzynowska que la va derrotar 4 a 2 en un matx molt igualat i ajustat.

Més sort va tenir la Gàlia en la modalitat de parelles, formant parella amb la sueca Matilda Ekholm del Vic va accedir als vuitens de final després de superar per un clar 3 a 0 a la parella de Veneçuela. A vuitens van superar 3 a 1 la parella d’Hongria. Ja a quarts de final van perdre per un ajustat 2 a 3 davant la parella alemanya cap de sèrie número 2 de la competició.

Inici de les lligues

El masculí del CN Mataró Quadis serà el primer a començar la lliga, concretament ho farà el dia 14 de setembre a casa davant l’Escala. Completaran la Superdivisió Masculina aquests equips: Borges, Hispalis, Priego, Arteal Santiago, Rivas, Leganés, Cartagena, San Sebastián de los Reyes, Burgos i Irun.

L’equip que finalment ha renunciat a jugar competició europea per motius econòmics tindrà una cara nova, es tracta del veterà Dani Torres provinent del Burgos que ocuparà el lloc de Diogo Dos Santos, completaran l’equip Xavier Peral, Joan Moregó i Yordi Jason Ramos.

121124 TT mataro-peiró

La Superdivisió Femenina s’iniciarà una setmana més tard, concretament el 21 de setembre quan el CN Mataró Quadis rebi la visita del Linares. Completaran la lliga aquests equips: Cartagena, TM Rivas Madrid, Arteal Santiago, Collosa Valladolid, Avilés, Irun, Vic, Atlético San Sebastian de los Reyes, Calella i Balaguer.

Afegir que la Federació Espanyola de Tennis Taula permetrà que els jugadors i jugadores que juguin a les competicions estatals puguin jugar simultàniament en altres lligues europees.