Joan Moregó actua a un bon nivell a la Universiada

Va arribar a setzens de final a la competició individual i amb Espanya va superar la fase de grups caient a quarts de final

Joan Moregó, el jugador de tennis taula del Centre Natació Mataró, ha participat a la Universiada a la ciutat russa de Kazan i en les tres categories en les que ha participat ha tingut una destacada actuació si tenim en compte la gran quantitat de bons jugadors que hi havia en aquesta competició.

En Joan, formant part de l'equip estatal, en la fase de grups va arribar als quarts de final on Espanya va caure eliminada per la potentíssima Xina Taipei.

Joan Moregó

A la categoria individual en la fase de grups en Joan es va classificar com a primer del seu grup després de guanyar dos partits i perdre'n un, i encara va superar una altra ronda la dels 32s de final superant l'ucrainès Pavlo Berdnyk per 4-1, però en els 16ns de final, el jugador japonès Yiki Hirano li va tallar l'accés als 8ns de final superant-lo per 0-4.

En dobles, fent parella amb l'Endika Díez varen arribar fins als 32ns de final on la parella coreana els va eliminar per un resultat mínim de (3-2).