El CN Mataró campió de Catalunya sub-21 de tennis taula

Xavier Peral es va emportar tres títols de Catalunya

121124 TT mataro-peiróLa setmana passada es va disputar a la localitat gironina de Cassà de la Selva el Campionat de Catalunya sub-21i infantil de tennis taula on hi va participar el CN Mataró.  Un cop més els joves palistes del Centre Natació Mataró van demostrar el seu potencial i es van emportar un munt de medalles.

L’equip format per Xavier Peral, Toni Prados i Yordi Jason Ramos es van emportar el títol de campions de Catalunya sub-21. En categoria individual Xavier Peral es va emportar el títol català després de derrotar a la final al palista del Suris Calella Adrià Mallorquí. Abans a semifinals el palista mataroní havia derrotat al seu company d’equip Toni Prados 3-1 i a quarts de final a Yordi Jason Ramos (3-2). Toni Prados es va penjar el bronze individual.

La parella formada per Xavier Peral i Yordi Jason Ramos es va emportar el títol català, mentre que Toni Prados que va fer parella amb Raul Porta del Ripollet es va emportar la seva segona medalla de bronze.

L’infantil setè de Catalunya

L’equip l’infantil del CN Mataró format per Jordi Fradera, Isamel Llamas i Sebatià Zamorano va acabar setè de Catalunya. En categoria infantil individual hem de destacar l’actuació de Cati Zamorano que va arribar a vuitens de final. La Cati també va caure a vuitens de final en la categoria de dobles formant parella amb Irene Delgadillo.