El femení de tennis taula del Quadis tanca la lliga amb victòria

El CN Mataró acaba en tercera posició a la Superdivisió Femenina

1321124 TT mataro,vic

En el darrer partit de la lliga de la temporada 2012/2013 el CN Mataró Quadis femení de tennis taula es va retrobar amb la victòria guanyant 4 a 1 l’Irun i una temporada més acaba entre els millors equips de l’estat. Finalment les mataronines han acabat en una meritòria tercera posició després de fer una temporada molt regular on s’han quedat a prop dels dos primers classificats.

Pel que fa al partit davant l’equip basc, tot i patir la baixa de Liu Chang, que ha marxat a Xina per motius personals, les de la Flora no van tenir problemes per superar l’Irun. A més el Quadis ha incorporat un nou valor a tenir en compte pel futur, la Cati Zamorano que amb només tretze anys, ha donat el salt al primer equip i aquesta setmana va tancar el matx guanyant 3 a 0 la Paula Bueno i posant el 4 a 1 final al marcador.

Tot i perdre a la darrera jornada davant el Vic 3-4 i acabar amb els mateixos punts que el conjunt català, l'UCAM Cartagena es va tornar a proclamar campió de lliga, ja que a la primera volta va guanyar per dos punts de diferència l'equip osonenc.

CN MATARÓ QUADIS - IRUN LEKA ENEA 4-1

Natalya Prosvirnina - June 3-0
Catalina Miranda - Bueno 0-3
Gàlia Dvorak - Batorfi 3-1
Dvorak / Prosvirnina - Bueno / Batorfi 3-2
Catalina Miranda - Bueno 3-0