Xavier Peral i Yordi Jason Ramos participen a l’Open Júnior de Tata

Arriben a vuitens com a parella

Aquest passat cap de setmana a la localitat hongaresa de Tata es va celebrar el Joola Open Júnior on hi van participar els palistes del CN Mataró Yordi Jason Ramos i Xavier Peral formant part de la selecció estatal.

En categoria individual Yordi Jason Ramos va caure eliminat a la fase de grups després de perdre 0-3 davant el polonès Bankosz, 2-3 davant l’hongarès Jeszenski i guanyà 3-0 l’iranià Hosseini.

Més sort va tenir Xavier Peral que va superar la primera fase després de derrotar el rus 3-2 Chaplygin, 3-2 el serbi Halas i 3-1 el danès Rasmussen. A 32ens de final el mataroní va caure 0-4 davant l’eslovè Sukic. Arriben a vuitens fent parella

Els dos palistes també van participar en la categoria de dobles formant parella, aquí van arribar a vuitens de final després de derrotar 3-0 la parella Kozul/Molnar i 3-2 a la parella de Hong Kong formada per Hung i Lam. A vuitens de final els mataronins van caure 3-1 davant la parella de Croàcia Pucar/Zeljko.

Per equips el combinat espanyol va quedar eliminat a la fase de grups després de perdre davant Hongria B per 3-0 i guanyar 3-2 a Iran.Derrota del sènior B

El segon equip del CN Mataró Quadis de tennis taula masculí va perdre aquesta setmana 2-4 davant el segon equip del CER L’Escala. Aquesta setmana els mataronins juguen a la Bisbal de l’Empordà.

Tornen les Superdivisions

Aquest cap de setmana tornen les Superdivisions. En la categoria masculina l’equip del CN Mataró Quadis es desplaça a Burgos on es trobarà el dissabte amb el Caja de Burgos, equip que fins ara està per sota de l’equip mataroní (4 punts per 2).

Per altra part l’equip femení es desplaça al País Basc on el dissabte jugarà contra l’Irún i el diumenge contra l’Atlètico San Sebastián en dos partits que si tot funciona normalment haurien de significar quatre punts per al Quadis, i això podria fer pujar alguns llocs a la taula a l’espera del partit de la setmana següent contra ela casa.