Sense cap mena d'opció

L'Ondarreta juga "una altra lliga"

Va ser un partit semblant al jugat a Mataró per l'equip masculí i amb un resultat quasi igual. Les madrilenyes no van donar opció des del primer moment, es van relaxar una mica en el tercer, per acabar de obrir el marcador en el darrer quart.El potencial de jugadores com Alexandra Asimaki i Laura López va fer molt de mal a un equip mataroní que en atac va trobar a faltar molt a la seva golejadora Èrika Reyes, tot i que la joveníssima Ciara Gibson va agafar el seu relleu i va ratllar a un alt nivell amb quatre gols. Tot i això la forta defensa de l'equip madrileny que no oblidem és l'actual campió de lliga era una muralla massa difícil de franquejar.

ONDARRETA- CN MATARÓ EL TOT 20-6

ONDARRETA ALCORCON:

Carrasco, Míriam López (2), Antón (2), Rivero (1), Hagen, de Cayetano (2), Pérez (2), Peña (2), Asimaki (4), Hernando, Laura López (5) i Bugallo.

CN MATARÓ EL TOT:

Noèlia Gómez, Helena Lloret, Carolina Plaza, Zoila Quesada, Roser Sancho (2), Helena Nicolàs, Íngrid Garcia, Elena Padilla (1), Marta Bach, Ciara Gibson (4), Míriam Abril, Erika Reyes, Gal·la Torner, Carla Rodríguez.

PARCIALS:

 6-1, 4-2, 5-3, 5-0.