Baron Rojo torna amb el seu millor rock

La històrica banda va oferir un concert de prop de 3 hores

Parlar de Baron Rojo és parlar d’una de les èpoques daurades del rock a Espanya. Els germans De Castro, al capdavant de la banda, han fet d’aquesta una de les millors formacions de rock-metal del nostre país i de part de l’estranger. Ja són 25 anys els que porten a sobre l’escenari i forjant una llegenda que encara fa que s’omplin les sales per allà on toquen. El passat dissabte 25, pràcticament un any després de tocar a la mateixa sala, van oferir un concert de prop de tres hores on van fer un recorregut per la seva extensa discografia.

Amb més de quinze àlbums en el mercat i un parell de recopilatoris, és evident que alguns temes saltin de la llista, però la veritat és que Baron Rojo transforma qualsevol tema en un himne per als fidels seguidors de la banda. Composicions enèrgiques i adrenalítiques és la marca de la casa que, juntament amb versions de ACDC, Deep Purple o els mítics Judas Priest, varen sacsejar els més d’un centenars de mataronins que es va apropar a la sala Clap.

La càlida rebuda del públic mataroní en el seu darrer concert, ha fet que tornin a la capital maresmenca en una gira que els portarà per tot l’estat en el seu 25è aniversari. Una gira en la que es gravarà un DVD que cap a finals d’any ja podrem trobar a la venda.