David Casas: “La base dels dos equips està formada per jugadores del club”

Parlem amb el tècnic de l’AE Boet de Voleibol després de l’ascens dels dos equips sèniors del club

Felicitats pel doble ascens. Era aquest l’objectiu per aquesta temporada? La veritat és que amb l’equip A ja fa un parell d’anys que estàvem bastant a prop de l’ascens però ens havíem quedat a les portes, i intentàvem lluitar almenys per entrar a la zona que dóna dret a jugar la fase d'ascens. La sorpresa ha arribat amb l'equip B, ja que l’objectiu era no baixar de categoria, però ens ha sorprès el seu rendiment de manera molt positiva.

Quantes jugadores formades al club hi ha als dos equips? La base dels dos equips està formada per jugadores que porten molts anys al club, i que podem dir que estan formades aquí al Boet. Hi ha jugadores de fora però ja porten uns quants anys jugant amb nosaltres.

Quin treball de base s’està fent actualment al club? Fa uns anys el Boet havia tingut bastants equips, ara fa un parell d’anys que estem treballant per recuperar el que s'havia perdut. Tenim un equip mig cadet-juvenil femení, que l'any vinent podria jugar federat. També estem col·laborant per tal de potenciar els Jocs Escolars i apropar el voleibol a les escoles.

Veiem que el femení està en un bon moment, però i el masculí? Tenim un sènior que està jugant a Calella i un equip juvenil masculí que el vam cedir a l’Arenys. Gràcies a que l’handbol tindrà un nou pavelló, tindrem més espai de pista i podrem solucionar els problemes d'instal·lacions.

I ara què us espera? Ara comença la Lliga Catalana, que dura dos mesos. De cara a l'any que ve, volem mantenir el que hem aconseguit, i ja hem parlat amb altres jugadores per reforçar els dos equips.