Un musical presenta el geni de Dalí als més petits

Colors, música i humor són els encarregats de fer arribar l’història del pintor als infants

Mostrar el geni i el talent de Dalí als més petits va ser l’objectiu de l’obra que es va representar diumenge a la tarda al Monumental. El petit Dalí, de la companyia Actes Únics, va servir per acostar aquest gran artista català als nens i que comencessin a conèixer aquest pintor de fama mundial.

Els colors, la música i la diversió van ser els recursos utilitzats per endinsar els infants en aquest món tant particular de l’artista. El petit Dalí és un espectacle musical d’allò més animat i que transporta als infants a un món ple d’imaginació. Així van ser un gran elefant, un cuiner que fabrica rellotges com si fossin truites i una barca que pot volar els encarregats d’introduir els nens a l’univers dalinià. I és que els elefants i els rellotges són alguns dels elements més característics i repetitius en les obres de l’artista de figueres i que es van convertir en personatges d’allò més simpàtics que van encantar els nens.

Potenciar l’imaginació
Aquests van seguir la història d’en Salvi amb atenció fins trobar allò que buscava al llarg del seu viatge: el calaix dels somnis. Tot plegat va formular una obra entretinguda perfecte per fer volar l’imaginació infantil i alhora ajudar-los a aprendre les primeres nocions sobre el genial Salvador Dalí.

El Petit Dalí és l’adaptació teatral del conte d’Anna Obiols El petit Dalí... i el camí cap els somnis que es va estrenar al Poliorama amb un gran èxit. Es va crear en motiu de l’any Dalí que es va celebrar l’any 2004 i que ha arribat a la nostra ciutat més d’un any després.