4ª Jornada de Portes Obertes a l’esport per tothom

La Piscina Municipal i El Sorral obriran per tothom

Aquest propera cap de setmana l’ajuntament de Mataró celebrarà la 4ª Jornada de Portes obertes a l’esport per a tothom. Aquesta iniciativa que s’ha adherit l’ajuntament és una iniciativa de la Diputació de Barcelona. El programes d’actes que recull diferents activitats es portaran a cap a la Piscina Municipal i al Sorrall, a més aquesta any l’acte coincideix amb el V Triatló Ciutat de Mataró.

El dissabte dia 4 la Piscina Municipal organitzarà un jornada de portes obertes de 9.00 a 14.00. Els serveis seran de lliure accés per tothom, tot i que les persones que no són usaries hauran d’omplir una fitxa, els nens per la seva part hauran de venir acompanyats d’n adult. L’endemà el diumenge dia 5 serà el Complex Esportiu del Sorral el que estarà de portes obertes de 9.00 a 14.00.

V Tritaló Ciutat de Mataró
Aquesta setmana a més el diumenge dia 5 el Centre Natació Mataró organitza la V Triatló Ciutat de Mataró. La sortida serà a les 9.30 i la cursa consistirà en: 750 m. nedant, 20.000 m en bicicleta i 5.000 m a peu. S’espera que a la prova hi participin uns 450 triatletes. La inscripció és lliure i es fa a través de la Federació Catalana de Ciclisme.