Creixell: “Els meus jugadors no aniran al 120, sinó al 160 per cent”

Jaume Creixell entrenador del CE Mataró

Com encara el Mataró la tornada de la final de la RFEF? Doneu per bo el resultat adquirit a Benidorm?
És un resultat irreal. Allà vam perdre el 50% de l’eliminatòria. Vam gaudir d’ocasions per sentenciar i ara és molt difícil. El Benidorm és un 2a B molt bo però nosaltres tenim una il·lusió terrible i si aconseguim que la gent estigui amb nosaltres davant una ocasió com aquesta, tenim possibilitats i ganes per aconseguir-ho.

Parlant d’omplir el camp. No seria més factible fer portes obertes i omplir les grades?
Això no és cosa meva. El que és cosa meva és que a final de mes els jugadors han de cobrar.

Dissabte contra el Santboià és un partit important per reforçar la posició capdavantera.
La nostra meta és quedar primers i aquest és un partit clau. Hem de ser conscients dels avantatges de quedar primers perquè jugues les eliminatòries a casa i no et toca cap altre primer de grup. Volem assegurar el Play-off i després anar a guanyar el campionat.

No tens por que aquest dissabte els jugadors pensin més en el Benidorm que en el Santboià?
No i el que pensi això és que no em coneix. Nosaltres anem partit a partit i som conscients que no s’ha de pensar en la Copa fins dissabte a les onze de la nit. Fins llavors sols hi ha un partit i és el de dissabte. Els jugadors ho saben.

Què hem de témer del Benidorm?
Té una altura terrible amb un jugador de 1,98cm, que juga molt bé per bandes i és ràpid. Nosaltres allà els vam controlar i vam tenir més ocasions que ells. Aquí vindran a jugar a la contra però els jugadors estan convençuts que som capaços de guanyar el partit i el títol i no aniran al 120, com sempre, aniran al 160%.