La pluja no pot aturar l’homenatge popular a Ovidi Montllor

La Coixinera va actuar en el desè aniversari de la seva mort

Un acte va voler recordar el passat dissabte 16 d’abril a Ovidi Montllor, cantant, actor i poeta. Aquest valencià d’Alcoi va adquirir la seva singularitat formant part del moviment de la Nova cançó, i ara, deu anys després de la seva mort, se li ha volgut retre homenatge. Sota el lema, Va com va, va per tu Ovidi, es va preparar una vetllada popular plena d’activitats. El concert de La Coixinera va ser un dels actes destacats de la nit que va comptar amb obres teatrals, l’actuació de La Fera Ferotge i una sardinada, entre d’altres.

Malgrat que la festa havia de començar a les vuit del vespre, la pluja va impedir que això fos així. Però el ruixat no va fer més que retardar l’inici d’una festa, que es va anar animant amb el pas de la nit.

Santa Maria es vesteix amb el rostre del cantant
La Plaça Santa Maria, escenari de l’homenatge, es va vestir amb materials que mostraven a tothom qui era i què va fer Ovidi Montllor. Penjades de cordills es van poder veure des de fotografies del cantant a lletres de les seves cançons i alguns dels seus poemes i frases més populars de l’artista.