Cap de setmana esportiu 'en blanc'

Només un partit destacat es jugava a casa i es va celebrar ahir dijous

  • Redacció // Foto: arxiu
  • Dimecres, 05 Desembre 2018 16:43

Bàsquet Mataró Parc Boet - Ardoi

Hem arribat a la primera aturada de la temporada esportiva. És curta i no per a tothom, i es produeix ben poc abans de l'aturada llarga que vindrà d'aquí dues setmanes amb les festes de Nadal i Cap d'Any, i que serà de tres o quatre setmanes segons les diferents competicions.
Aquesta és una aturada motivada per dues festes separades per un dia, que quasi tothom fa, però que no tothom celebra necessàriament de forma joiosa.

Estem en el pont de la "constitució immaculada", que sembla que ho és, o de la "puríssima constitució", com també se li sol dir, relacionant les festes dels dies 6 i 8.
És un pont festiu que trenca calendaris tant escolars, com esportius d'una forma ben poc coherent, i també trenca ritmes de treball. És curiós com sovint, quan hi ha una vaga, aquells què no hi estan d'acord, parlen de com trenca el ritme de treball i les pèrdues que això genera.
Però ningú s'ho planteja en aquest cas, suposo que perquè queixar-se significa anar contra el gremi d'hotelers, que estan esperant aquest pont amb candeletes.
A mi personalment la del dia 6, no m'interessa massa. No tinc ningú que es digui Constitució i la del dia 8 tampoc, perquè no tinc 'Immes' o 'Conxes' properes.

Sembla que a algunes federacions sí que els interessa molt i permeten que els seus afiliats puguin celebrar-les i eliminen aquestes dates dels calendaris. Altres federacions han decidit que no, que els esportistes s'ho han de passar bé jugant.  Però com es  pot veure l'agenda de la setmana és ben curteta i perquè hi hem afegit alguns partits de "nivell B", que normalment no els podem fer sortir en l'activitat setmanal. De fet l'únic partit d'alt nivell que es jugava a Mataró, del Boet femení de bàsquet, ja es va jugar ahir dijous.