El Nou Parc Central escenari de la Festa del Motor organitzada per TV Mataró

L'estrella de la vetllada serà el vehicle del CatDakar

  • Divendres, 26 Novembre 2004 01:00
Aquest vespre el Nou Parc Central farà més olor a benzina del normal, ja que serà l'escenari de la Festa del Motor amb el CatDakar com a estrella, el vehicle que l'any passat ja va competir a la prova més dura del món i que aquest any hi tornarà a prendre part. Aquest serà el punt més atractiu de la Festa del Motor organitzada pel programa Carnet Esportiu de Televisió de Mataró. La fira que no pretén sibstituir la Fira del Volant, començarà a les sis de la tarda i acabarà amb una exhibició de 21 a 22h sobre l'asfalt del Camí de la Geganta que estarà tallat durant una hora.

A banda del CatDakar ja s'han confirmat l'assistència dels equips maresmencs Autoequip i el Motor Sport Maresme, l'equip de Vilassar de Dalt que participarà al Dakar amb uns quads, i altres participants al Dakar, que no exposaran els cotxes, però que participaran al programa que Televisió de Mataró enregistrarà. El responsable del programa Carnet Esportiu afirma que hi ha altres equips que voldrien prendre-hi part, però els serà impossible: "S'ha de dir que hi ha gent que no hi podrà prendre part, com l'equip Procurve que precisament aquest cap de setmana disputa una prova del Campionat d'Espanya de Velocitat, tot i que els hi hagués agradat motl ser-hi presents".

Sortejos i Nani Roma
En aquesta Festa del Motor se sortejaran un viatje per veure el ral·li Barcelona-Dakar, la possibilitat de ser copilot del vehicle en un circuit tancat o un bitllet d'avió. També es regalaran inscripcions per part del Catdakar per posar el nom a la carroseria del cotxe. La Festa del Motor començarà a partir de les sis de la tarda i finalitzarà a les deu del vespre i podria comptar amb la presència del campió del ral.li en categoria de motos, el català Nani Roma, que aquest any participarà al damunt d’un cotxe.