A confirmar una temporada de somni

El Mataró Parc Dori Dori Boet se la juga a la Final a 4

Ja està, s'ha acabat la temporada regular. Tot el que has fet fins ara serveix per a una plaça a la Final a 4 i un suposat millor encreuament a les semifinals. Tot el treball de la temporada es decidirà en 40 minuts.
Aquesta és la situació on es troba el Mataró Parc Dori Dori Boet que, en una temporada increïble i, de menys a més, ha aconseguit el primer lloc de la fase regular de Copa Catalunya, amb una sola derrota en tota la segona fase. I tot això en la seva primera temporada en la història de la competició. El mèrit és increïble.

Les noies de Jordi Vízcaino, que s'estrena amb el club, però que ja s'ha trobat en situacions similars amb l'Snatts de Sant Adrià -de fet, va aconseguir l'ascens a lliga Femenina la temporada passada amb elles-, sap que tota la feina de la temporada es pot veure enfosquida per una mala tarda aquest cap de setmana a Viladecans, quan es disputin les semifinals de la competició. Doncs només classificant-se per a la final ja s'asseguren l'accés a poder lluitar per l'ascens a lliga Femenina 2. Només d'imaginar-m'ho ja em sembla sensacional!

Però no tot són bones notícies per a les taronges que, liderades per una majestàtica Judy Jones, saben que se les veuran amb el pitjor rival possible per passar a la final, l'amfitrió.
Sí, perquè la Final a Quatre es juga a Viladecans, amb tot el que suposa de pressió ambiental afegida, malgrat que les mataronines estan en el seu millor moment de joc de tota la temporada.
A més a més, per si no fos poc, el Viladecans és l'únic equip que ha vençut a les mataronines en els dos enfrontaments d'aquesta temporada, tot i que era a principi de la mateixa i, des de llavors, les jugadores del Boet no han parat de créixer.
Estem davant de la possibilitat que el bàsquet femení mataroní torni a una categoria estatal. Gaudim-ho!